FAQ

Algemeen informatie

De hele ervaring duurt in totaal 90 minuten, inclusief 60 minuten gameplay, 15 minuten welkom en uitleg en 15 minuten nabespreking met een teamfoto.

Enygma’s live escape-game is ontworpen zodat alle spelers mee kunnen doen (inclusief kinderen vanaf 10). Het is een perfecte teambuilding activiteit en een ideaal uitje met vrienden of familie. We kunnen ook speciale evenementen verzorgen zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten en meer. Stuur een e-mail info@enygma.be voor meer informatie.

De hele ervaring duurt in totaal 90 minuten, inclusief 60 minuten gameplay, 15 minuten welkom en uitleg en 15 minuten nabespreking met een teamfoto.

U hoeft geen specifieke voorkennis te hebben om bij Enygma te spelen. Het spel is ontworpen om een ​​uitdaging te zijn voor iedereen.

Escape rooms bij Enygma hebben geen diepgaande taalvaardigheden nodig en kunnen in het Frans, Engels of Nederlands gespeeld worden.

U kunt niet vastzitten in de kamer want onze gekwalificeerde personeel is altijd aanwezig om u te helpen.

PRIJS & RESERVERING

Onze prijzen beginnen vanaf €22,- pp, afhankelijk van de grootte van uw team. Hoe groter het team, hoe goedkoper het prijs per speler! Ga naar de boeking sectie om onze beschikbaarheid en exacte prijzen te bekijken.

Jazeker! U kunt meerdere kamers tegelijk boeken. Om dit te doen, begin met het boeken van de eerste kamer en klik vervolgens op “Nog een boeking toevoegen”.

Helaas is Enygma een live-evenement, waarvoor een geavanceerde voorbereiding vereist is van onze kant. Zodra de boeking is bevestigd, kunnen we deze niet annuleren of opnieuw plannen.

Als u al geboekt hebt en wilt graag met extra spelers mee komen, kan dat natuurlijk! Het is niet nodig om contact met ons te nemen. Extra spelers kunnen komen zolang er niet meer dan 6 spelers zijn in totaal. Het verschil in prijs moet vóór uw spelsessie betaald worden.

Ja. Kom alstublieft op de exacte geplande starttijd. Onze schema’s zijn zorgvuldig gepland zodat u de meeste kan halen uit uw tijd bij Enygma.

GEZONDHEID & VEILIGHEID

Hoewel escape rooms voor volwassenen ontworpen zijn kunnen kinderen van 10 of ouder van alle kamers genieten, en er aan meedoen op voorwaarde dat minstens een volwassene mee komt.

Al onze kamers hebben een maximale capaciteit van 6 spelers. Als jullie met meer dan 6 zijn, reserveer dan twee of meer kamers en speel tegelijk. Waarom zouden jullie zich verzamelen in een escape room, als jullie een wedstrijd ervan kunnen maken?

Zwangere vrouwen kunnen meedoen omdat er geen fysieke inspanning of angstaanjagende elementen zijn in het spel. Voor vragen over toegankelijkheid, neem contact met ons op via info@enygma.be.

Onze kamers zijn van normale grootte en hebben hoge plafonds, veel claustrofobische deelnemers hebben zonder problemen gespeeld. U kunt de kamer op elk moment verlaten, als u dat wilt.

CORPORATE

We begrijpen dat bedrijven specifieke voorwaarden en procedures hebben met betalingen. Als u een bedrijfsevenement plant, stuur ons dan een e-mail op info@enygma.be met de volgende informaties:

  • Gewenste datum en tijden voor het evenement (bekijk onze boeking sectie voor beschikbaarheid)
  • Aantal spelers
  • Factuurgegevens: bedrijfsnaam, btw-nummer, adres, e-mailadres, telefoonnummer

Jazeker! We werken regelmatig met verschillende cateraars om diverse maaltijdopties te kunnen bieden, of het om een ​​fles champagne, hapjes of volledige maaltijden gaat. Stuur ons een e-mail op info@enygma.be voor meer informatie.

We hebben momenteel de mogelijkheid om tegelijk 20 spelers te hosten (en vanaf juni 2019 tot 50 spelers). Onze goed opgeleide medewerkers zijn meer dan capabel om uw groep in opeenvolgende sessies te hosten.

Bovendien zijn sommige van onze pakketten geschikt voor maximaal 40 deelnemers (80 vanaf juni 2019).