Over ons

Een vermakelijke en unieke ervaring

Verleg de grenzen van het mysterie, betreed een theatrale omgeving, doorzoek elk hoekje en gaatje, speel in op je omgeving om verborgen voorwerpen te vinden en los puzzels op om verder te komen in het door jou gekozen scenario. Gewapend met je gevoel voor observatie en logica, omringd door je team van trouwe metgezellen, kaap je de beroemde Nautilus onderzeeër, kom je de wereldberoemde detective Sherlock Holmes te hulp om de kwade plannen van de beruchte Professor Moriarty te dwarsbomen, sluit je je aan bij Phileas Fogg in zijn wilde avontuur rond de wereld of duik je de jungle van het Amazonegebied in om een verloren oude tempel te ontdekken en een voorouderlijke Maya vloek te verbreken. Pas op, het is een race tegen de klok! Je hebt maar 60 minuten om je missie te volbrengen en te ontsnappen…

Onderaan de Kunstberg, in het hartje van Brussel, bevindt zich Enygma, een vermakelijke en unieke ervaring die zich bevindt op het kruispunt van interactief theater, schattenjacht en rollenspel.

Gelanceerd door twee jonge Brusselse ondernemers die een nooit eerder geziene, exclusieve ervaring wilden creëren. Enygma is het resultaat van een samenwerking met ingenieurs van de VUB die onze lokalen hebben uitgerust met op maat gemaakte technologische apparatuur, bieden wij onze spelers de meest ontzagwekkende ervaring.

Dus, als je denkt dat je er klaar voor bent, neem dan je vrienden en je vergrootglas, of je lasso mee.  Maak je klaar om een spannend universum binnen te treden!